За нас

Хотел „Перфекто“ в град Левски е предпочитан избор за престой, независимо дали сте тук по работа, с цел туризъм или за романтичен уикенд. Сред търсените предимства на хотела са централното местоположение и отличното съотношение между цена и качество на предлагани удобства.

Хотелът се намира на централно място в Левски - ул.“Хан Аспарух“ 1А. Той е част от комплекс „Перфекто“, който включва още ресторант и голям супермаркет от верига „Абсолют+“, чиято близост е голямо удобство за гостите.

Хотел „Перфекто“ в Левски разполага с три типа стаи за настаняване – апартамент, тройна и 14 двойни стая. Всяка от тях има самостоятелен санитарен възел.

Благодарение на уютната обстановка, наличието на удобства като съвременно обзавеждане, климатик и телевизор с плосък екран, тук гостите се чувстват като у дома си. Те могат да се възползват и от безплатен паркинг и wi-fi в публичните зони на хотелската част.

В близост до град Левски се намират множество туристически обекти - природни и исторически, които си заслужава да посетите. Централното положение на града е безспорно предимство, което ще позволи на гостите да опознаят както местните забележителности, така и тези в съседните общини Летница, Ловеч и Павликени - "Препоръчваме да посетите"